Saturday, January 16, 2021
Oglas

NERMIN OGREŠEVIĆ

Nermin Ogrešević: U Cazinu smo napravili ambijent u kojem je moguć svaki napredak

Jedan od gradonačelnika sa najdužim stažom na čelu neke lokalne zajednice u Bosni i Hercegovini zasigurno je gradonačelnik Cazina Nermin Ogrešević. Prvi put je izabran na izborima 2004., a u novembru ide na izbore po svoj peti mandat.

Ogrešević: Nedopustivo je reći za Krajišnike „oni tamo“, jer mi nismo tamo nego smo BiH

Nije samo uvredljivo i zabrinjavajuće što se migranti serviraju samo jednom dijelu BiH nego i selektivan odnos prema Bošnjacima .

Ogrešević: Aktuelna državna vlast je sebe precijenila, a potcjenjuje pamet i moć građana

Sva trenutna dešavanja u BiH rezultat su kulminacije nezadovoljstva građana sa stanjem u državi i aferama u samom vrhu koje su počele prestizati jedna drugu gotovo na dnevnom nivou.

Ogrešević: Kroz USK je prošlo 70 hiljada migranata, da li trebamo dozvoliti da nas pregaze?!

U Bihaću je u petak, 23. maja, održan sastanak gradonačelnika i načelnika iz Unsko-sanskog kantona,U Bihaću je u petak, 23. maja, održan sastanak gradonačelnika i načelnika iz Unsko-sanskog kantona.

Gradonačelnik Ogrešević: Mjera obavezne izolacije treba biti ukinuta što prije

Mi se zalažemo da se ukine ta mjera u potpunosti i da se režim svede na onaj koji važi i za građane koji žive ovdje, u Cazinu, u BiH. Znači, da bude isti model i ista pravila ponašanja za sve.
- Advertisement -

Latest News

Bajden izabrao svoj tim diplomata, okružio se Obaminim ljudima

Budući predsjednik je već krajem novembra najavio da je za ključno mjesto državnog sekretara izabrao bivšeg člana Obamine administracije Entonija Blinkena (Antony Blinken).
- Advertisement -