Ozdravio Frančesko Toti

U TRENDU

Stanivuković: Spreman sam biti prvi gradonačelnik koji će ljude pozvati da izađu na protest

On je pozvao Vladu RS, predsjednika Narodne skupštine RS, člana predsjedništva BiH iz ovog entiteta, da do petka kažu da li je to u planu, pozivajući ih da to ne čine.

Izetbegović: Imati svoju državu je kao kada ‘porodica ima kuću’

Delegacije su povodom ovog važnog datuma cvijeće položile i na spomen - obilježju "Vječna vatra" te Spomen - obilježju ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva, kao i u Spomen - parku "Vraca".

Ko za Dan državnosti smije raditi, a ko ne

Kantonalni inspektori rada će tokom predstojećeg državnog praznika - Dana državnosti BiH vršiti pojačane inspekcijske nazore kod onih poslodavaca kojima će 25. novembar biti radni dan.

Čuveni italijanski fudbaler Frančesko Toti objavio je na svojim drustvenim profilima da je ozdravio od zaraze kovida-19.

“Mogu vam reći da nije bilo lako, obostrana upala pluća, temperatura koja nije spadala, borba za kiseonik. Srećom, zaraza je na vrijeme dijagnosticirana, pa sam uspio da se liječim od kuće. Korona virus se može pobijediti uz pravovremenu dijagnozu i adekvatnu njegu”, poručio je Toti svojim obožavaocima.

Njegova bolest koja je trajala dvije sedmice, izazvala je veliku zabrinutost porodici jer je, malo prije nego što je čuveni fudbaler pokazao znake zaraze, njegov otac preminuo od korona virusa.

Tekst se nastavlja poslije oglasa

Toti je zahvalio ljekarima koji su ga liječili, između ostalih doktoru Albertu Zangrilu, koji je i lični ljekar bivšeg premijera Silvija Berluskonija.

Zangrilo se “proslavio” kada je u junu izjavio da je korona virus “klinički mrtav”.

Povezane vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

NAJNOVIJE VIJESTI

Denis Zvizdić: Moj uslov da ostanem u SDA je ostavka pojedinaca koji stalno nanose štetu

Kazao je da odgovornost treba preuzeti i zbog neadekvatnog odgovora u ekonomskom smislu na posljedice pandemije koronavirusa.

Serwer o Dodikovoj najavi secesije u UN-u: Tamo odakle ja dolazim to je izdaja!

Profesor Univerziteta Johns Hopkins i američki ekspert za Balkan Daniel Serwer u razgovoru za Fokus.ba prokomentirao je ovu situaciju.

Preminuo Diego Maradona?

Diego Maradona, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena danas je doživio srčani udar.