6.9 C
Cazin
Utorak, 15 lipnja, 2021

Najnovija prognoza Nedima Sladića: Kada možemo očekivati promjenu vremenu

POVEZANE VIJESTI

“Odzvonilo” nesavjesnim vozačima u BiH: Parlament sutra glasa o novim kaznama zbog opasne vožnje

Na dnevnom redu sutrašnje sjednice Zastupničkog doma Parlamenta BiH je razmatranje inicijative Edite Đapo (SBB) za izmjenu Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na putevima u BiH

Džaferović-Nderitu: Veliki problem negiranje genocida i glorifikovanje zločinaca

Razgovarano je o pravosnažnoj presudi Haaškog tribunala Ratku Mladiću za genocid u Srebrenici i druge zločine počinjene širom Bosne i Hercegovine.

Semir Efendić nezadovoljan odlukom Vlade FBiH o gradnji autoputa kroz grad

"Dok se svugdje u svijetu zaobilaznice prave oko gradova ovo je jedini slučaj gdje se želi autoput - brza cesta graditi kroz sam grad", rekao je on.

Eksperimentalni koncert u Sarajevu: Donosimo sva pravila i procedure

I glavni grad BiH, nakon 18 mjeseci, organizovat će eksperimentalni koncert pred 1.000 gledalaca.
- Advertisement -

Meteorolog Nove BH Nedim Sladić je na svom Facebook profilu dao  najnoviju prognozu kada možemo očekivati promjenu vremena.

Njegov post prenosimo u cijelosti:

- Advertisement -

“Oni koji su se zasitili nestabilnog vremena, strpite se još samo, samo malo i, ako vam je već svega preko glave, po mogućnosti pregurajte period četvrtak – nedjelja negdje južnije.

Po trenutnom stanju na prognostičkom materijalu je izgledna stabilizacija vremena od 14/15.06, a još izglednije natprosječno visoke temperature.

P.S. onda mi ne kukajte kako vam kiša nedostaje, jer za nju poslije širokopojasno ne garantujem”, napisao je Sladić na svom Facebook profilu.

- Advertisement -

PODJELI: