13.6 C
Cazin
Srijeda, 16 lipnja, 2021

Načelnik Općine Bužim održao radni sastanak sa predsjedavajućim Skupštine USK

POVEZANE VIJESTI

- Advertisement -

Načelnik općine Bužim, Mersudin Nanić zajedno sa predsjedavajućim Općinskog vijeća Suvadom Šahinovićem, posjetio je u Bihaću predsjedavajućeg Skupštine Unsko-sanskog kantona, Razima Halkića.

Općinski načelnik i predsjedavajući Vijeća upoznali su predsjedavajućeg Skupštine Unsko-sanskog kantona sa trenutnom situacijom, planovima, programima, ali i problemima sa kojima se svakodnevno suočavaju građani općine Bužim. Posebno su se zahvalili predsjedavajućem Skupštine na dosadašnjoj saradnji te podržanim projektima koji su rađeni na području općine Bužim.

- Advertisement -

Također, na sastanku je istaknuto kako je neophodno uspostaviti još bolju komunikaciju organa lokalne samouprave sa Kantonalnim službama sa ciljem što efikasnijeg rješavanja određenih problema i poboljšanja kvaliteta života građana općine Bužim.

Načelnik općine Bužim, predsjedavajući Općinskog vijeća i predsjedavajući Skupštine izrazili su zadovoljstvo zbog održanog sastanka i istakli kako se nadaju da će se ova praksa posjete nastaviti i u budućnosti jer je to najbolji način da se predstavnici viših nivoa vlasti suoče sa svakodnevnim problema općina i građana.

- Advertisement -

PODJELI: