6.9 C
Cazin
Utorak, 15 lipnja, 2021

Na slobodu pušten otac preminulog dječaka

POVEZANE VIJESTI

Grlić Radman: Formulacija u deklaraciji NATO-a bila izmijenjena prije Milanovićevog poziva

Grlić Radman je istakao da je on u maju formirao "koordinacijsko tijelo, jednu neformalnu grupu" u kojemu su bili predstavnici ministarstva vanjskih poslova, ministarstva odbrane, ministarstva unutrašnjih poslova, ministarstva finansija, ureda predsjednika vlade i ureda predsjednika.

Milanović o spominjanju BiH u dokumentu NATO-a: Nazvao me Stoltenberg i riješili smo u pola minute

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović na ulasku na summit NATO-a u Briselu dao je kratku izjavu

U Hrvatskoj kreće covid-bus, građane će cijepiti “pred kućnim pragom”

Covid-busevi će po unaprijed dogovorenom redu, obilaziti područja županija i boraviti određeno vrijeme u manjim mjestima.

Zoran Milanović protiv deklaracije NATO-a: Kao da je pisala nevladina udruga iz Sarajeva

Neke zemlje ne žele spominjanje Dejtonskog sporazuma, kazao je Milanović
- Advertisement -

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku saopćilo je da je ispitalo 34-godišnjeg oca dječačića (5) koji je preminuo u utorak u Kninu u zaključanom parkiranom BMW-u zatamnjenih stakala. Otac je na ispitivanje bio priveden uz policijsku krivičnu prijavu za povredu djetetovih prava.

Prema navodima iz prijave, sumnja se da 34-godišnjak iz nepoznatih razloga u utorak oko 8 sati ujutro nije odvezao dijete u vrtić u Kninu, već ga je ostavio u zaključanom automobilu na parkiralištu. Kada ga je oko 15 sati nazvala supruga i pitala zašto dijete nije u vrtiću otišao je do vozila u kojem je zatekao dijete bez svijesti te ga iznio iz automobila.

- Advertisement -

Državno odvjetništvo nakon ispitivanja 34-godišnjeg osumnjičenika nije predložilo određivanje istražnog zatvora budući da je ocijenjeno kako za to nema zakonskih uvjeta. O daljnjem postupanju odlučit će nakon što dobiju rezultate pregleda i obdukcije djeteta, poručili su iz DORH-a.

- Advertisement -

PODJELI: