19.2 C
Cazin
Srijeda, 16 lipnja, 2021

Milanović o presudi Mladiću: Grozan tip, glavno da je u zatvoru, tamo mu je lijepo

POVEZANE VIJESTI

- Advertisement -

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović komentirao je presudu Žalbenog vijeća Međunarodnog rezidualnog mehanizma za kaznene sudove kojom je ratnom zločincu Ratku Mladiću potvrđena kazna doživotnog zatvora, poručivši kako je istina jasna. – Glavno da je u zatvoru.Neka je on tamo, lijepo mu je tamo.

To je jedan sociopat, jedan grozan tip…Puno stvari je tu jasno, zato je 20 godina postupka sramota i travestija – kazao je Milanović u izjavi za medije.

- Advertisement -

Ustvrdio je kako je istina jasna te da ne treba biti nezadovoljan time što sud nije prihvatio sve što je tužiteljstvo ‘navalilo’ na njega.

– Treba imati mjeru. Da, on je osuđen za genocid, Srebrenica je bila genocid, to se dogodilo, to je bio pakleni, grozan plan da se pobije sve što je muško i što može nositi pušku. Ali i kod kvalifikacije genocida moramo biti strogi da ne bi svatko mogao reći da je počinjen genocid. Trebali ste se zaštititi od toga da najgori sinovi vašeg naroda ubijaju nevine i nenaoružane – poručio je Milanović, javlja Jutarnji list.

- Advertisement -
Izvor:AVAZ.BA

PODJELI: