28.6 C
Cazin
Ponedjeljak, 21 lipnja, 2021

Mijenjaju se pravila u “Zvezdama Granda”, ko bira pobjednika, a evo kada je finale

POVEZANE VIJESTI

Film “Nek je što šarenije” nagrađen na Lovers Film Festivalu u Torinu

Dokumentarni film "Nek je što šarenije" ("Let There Be Colour") Ade Hasanovića osvojio je nagradu "Riflessi nel buio" na 36. Lovers Film Festivalu u Torinu, najstarijem LGBTQI+ festivalu u Evropi i jednom od najbitnijih u svijetu.

Opra odbila da bude kuma kćerki princa Harija i Megan

U nedavnom intervjuu objasnila je da je prestara za ulogu kume.
- Advertisement -

Pjevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Marija Šerifović, otkrila je nove detalje o finalu koje se, kako je i Saša Popović potvrdio, sprema za 26. juni.

– Raduje me što su ove godine nova pravila, pobjednika bira publika, SMS glasanje – započela je Marija, pa nastavila:

- Advertisement -

“Malo je to sad triki komentarisati, žiri prepoznaje kvalitet kandidata koji su kod mene, to su sve kvalitetni pjevači. Kod mene se ništa nije promjenilo, ja sam se raspustila do proljeća sljedeće godine. Drago mi je zbog kolega koje su počele da rade. Nakon finala koje je 26. juna, imamo kolektivni sastanak, vidjet ćemo šta će biti. Ne može žiriranje da prođe bez tenzije. Nema netrpeljivosti. Istina je da sve ono što ljudi gledaju, i kad dođe do riječi, komentara, niko od nas ne doživljava lično. Možda se desilo u posljednje vrijeme neko nešto doživi lično, ali mi se na svakoj pauzi družimo.”

Finale je zakazano za 26. juni.

– Bit će 16 takmičara u finalu, bit će ludo ima takmičara iz Bosne, Makedonije, Crne Gore, dodala je Šerifović za srbijanske medije.

- Advertisement -

PODJELI: