24.4 C
Cazin
Monday, August 3, 2020

Ljuba Aličić izgubio pamćenje?!

U TRENDU

Džaferović i Erdoan razgovarali o otvaranju bh. granice za državljane Turske

Razmijenjene su informacije o pandemiji koronavirusa u obje države i njenim posljedicama.

Bišćanin obolio od rijetkog tumora: Jasminu Galiću potreban novac za liječenje

Jedina primanja koja Jasmin ima je socijalna pomoć, koja je nedovoljna za potrebe liječenja u Turskoj.

Pjevač Ljuba Aličić odlučio je da otvori dušu i ispriča kako je izgledala njegova borba sa koronavirusom. Prema njegovim riječima, u jednom trenutku čak je i pamćenje izgubio dok se liječio u bolnici u Šapcu, odakle je tek poslije tri sedmice pušten kući.

U početku nisam ozbiljno shvatao ovaj virus. Mislio sam da je grip kao i svaki drugi, a onda sam se zarazio. Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Vjerujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvijest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna – rekao je pjevač i dodao:

Smjestili su me na grudno odjeljenje šabačke bolnice i ljekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovjek u godinama – priča Ljuba, koji je u bolnici sve vrijeme bio priključen na kiseonik.

Tekst se nastavlja poslije oglasa

Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema ljepšeg osjećaja – istakao je Ljuba.

VEZANA VIJEST
Prva Ildina fotografija nakon gubitka bebe i borbe sa koronom: Mršava i blijeda, a ovaj detalj su svi zapazili
Izvor: Express

Povezane vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
VEZANA VIJEST
Prva Ildina fotografija nakon gubitka bebe i borbe sa koronom: Mršava i blijeda, a ovaj detalj su svi zapazili

- Advertisement -

NAJNOVIJE VIJESTI

Svjetska zdravstvena organizacija nije optimistična povodom pronalaska vakcine

Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) danas je upozorila da možda nikada neće biti pouzdanog lijeka protiv koronavirusa, iako se svi nadaju spasonosnoj vakcini protiv korona virusa od kojeg su oboljele desetine miliona ljudi.

Dženaza sestrama, poginulim u Šijama danas u 16 sati

Dženaza Nafi Adžić (19) i njenoj maloljetnoj sestri, koje su jučer nastradale u slijetanju Passata u mjestu Šije kod Tešnja, bit će klanjana danas u 16 sati na mjezarju Buljubašići.

28 godina od bitke za Crkvinu: Tradicionalno obilježavanje uz skokove sa mosta, turnir i učenje Ja-sina

U Bosanskoj Otoci, 2. i 3. august tradicionalno su zabilježeni kao datumi obilježavanja jedne od najvažnijih bitaka uminulom ratu – bitke za Crkvinu.

U Hrvatskoj otkrivena fabrika marihuane

Pronašli svu opremu za uzgoj droge te veći novčani iznos.