Jason Momoa videopozivom iznenadio dječaka koji boluje od raka

U TRENDU

Stanivuković: Spreman sam biti prvi gradonačelnik koji će ljude pozvati da izađu na protest

On je pozvao Vladu RS, predsjednika Narodne skupštine RS, člana predsjedništva BiH iz ovog entiteta, da do petka kažu da li je to u planu, pozivajući ih da to ne čine.

Izetbegović: Imati svoju državu je kao kada ‘porodica ima kuću’

Delegacije su povodom ovog važnog datuma cvijeće položile i na spomen - obilježju "Vječna vatra" te Spomen - obilježju ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva, kao i u Spomen - parku "Vraca".

Ko za Dan državnosti smije raditi, a ko ne

Kantonalni inspektori rada će tokom predstojećeg državnog praznika - Dana državnosti BiH vršiti pojačane inspekcijske nazore kod onih poslodavaca kojima će 25. novembar biti radni dan.

Jason Momoa, jedan je od najpoželjnijih glumaca u Hollywoodu i junak hit filma “Aquaman” i serije “Game of Thrones” videpozivom je iznenadio sedmogodišnjeg fana koji boluje od karcinoma.

Sedmogodišnji Danny Sheehan početkom sedmice dobio je na poklon akcijsku figuru “Aquaman”, nakon čega ga je pozvao njegov filmski idol.

“Tako sam uzbuđen”, čuje se Sheehan kako govori za vrijeme njegovog video razgovora s Momoom.

Tekst se nastavlja poslije oglasa

Dječakova mama Natalie Shaw Sheehan, podijelila je video reakcije njenog sina na poklon koji je ubrzo postao viralan jer je dječak vrištao od sreće.

Nikad nisam mislila da će se to dogoditi, a onda se dogodilo! U roku od jednog dana dobili smo vijest da Jason želi razgovarati s Dannyjem. Bilo je nadrealno”, kazala je ona.

Sheehanu je dijagnosticiran pineoblastom, rijedak oblik raka mozga, početkom 2017. godine kada je imao četiri godine. Barem na trenutak uspio je zaboraviti na svoj problem i uživati razgovarajući sa svojim superherojem Aquamanom

Izvor: KLIX.BA

Povezane vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

NAJNOVIJE VIJESTI

Denis Zvizdić: Moj uslov da ostanem u SDA je ostavka pojedinaca koji stalno nanose štetu

Kazao je da odgovornost treba preuzeti i zbog neadekvatnog odgovora u ekonomskom smislu na posljedice pandemije koronavirusa.

Serwer o Dodikovoj najavi secesije u UN-u: Tamo odakle ja dolazim to je izdaja!

Profesor Univerziteta Johns Hopkins i američki ekspert za Balkan Daniel Serwer u razgovoru za Fokus.ba prokomentirao je ovu situaciju.

Preminuo Diego Maradona?

Diego Maradona, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena danas je doživio srčani udar.