19.2 C
Cazin
Srijeda, 16 lipnja, 2021

Hijama & massage studio Cazin, mjesto gdje ćete dobiti profesionalan tretman hidžame i masaže

POVEZANE VIJESTI

- Advertisement -

Dosta vam je glavobolje, migrene, nesanice i umora? Imate povrede zadnje lože, osjećate grčenje i bol u mišićima, noge su vam umorne i bolne? Muče vas neke druge sportske povrede i ne znate kome se obratiti? Ili možda želite obaviti manuelni mišićni test? Znamo idealno mjesto za vas!

Zakažite svoj termin u Hijama & massage studio Cazin, Ulica bošnjačkih šehida, i oslobodite se stresa, bola i napetosti!

- Advertisement -

hidzama

Hijama & massage studio Cazin vodi mladi i stručni Muhamed Šumar, certificirani hidžama terapeut, student Fakulteta zdravstvenih studija u Bihaću, odsjek Fizioterapija. Iza njega su dvije godine uspješnog bavljenja hidžamom i masažom te mnogo zadovoljnih klijenata.

hidzama

Hidžama nije bolan tretman, a benefiti su višestruki

Hidžama je stari, dobri metod čišćenja organizma putem krvi, kojim se uspostavlja normalna cirkulacija, a bolovi nestaju. Do sada nisu zabilježeni neželjeni efekti nakon tretmana.

- Advertisement -

Benefiti hidžame:

– Duboka stimulacija tkiva,
– Olakšava upalu,
– Poboljšava protok limfne tekućine za stimulisanje imunološkog         sistema,
– Povlači dotok krvi u kožu,
– Rasteže mišiće i vezivno tkivo,
– Potiče cirkulaciju,
– Otpušta adhezije ožiljnog tkiva,
– Pospješuje metaboličke procese,
– Otklanja glavobolju,
– Otklanja bolove i napetost,
– Poboljšava kvalitetu sna.

hidzama

- Advertisement -

Kao što vidite iz naziva studija, ovdje ne samo da možete dobiti profesionalni tretman hidžame, već i masaže poslije koje ćete se osjećati odmorno i spremno za nove sportske, ali i životne pobjede.

U Hijama & massage studio uz svaku hidžamu sasvim besplatno dobivate perkusivnu ili pištolj masažu, koja je idealan uvodni tretman neposredno prije hidžame. Ovom masažom djeluje se na dubinsko tkivo i poboljšava efekat hidžame. Osim nje, možete birati između manuelne, cupping (vakum) masaže ili dry cupping.

hidzama

Zakažite tretman već sada na broj telefona 062 430 729 ili putem zvanične Facebook ili Instagram stranice i priuštite svome organizmu ono što će mu prijati. Uvjerite se u stručnost cazinskog certificiranog hidžama terapeuta, ali i ljekovitost hidžame i masaže i njihove učinkovitosti, kako u liječenju tako i u prevenciji mnogih bolesti.

- Advertisement -

PODJELI: