Utorak, 9 ožujka, 2021

Crnadak: Dodik je počeo da se sveti Banjoj Luci

Crnadak kaže da je “ovaj potez SNSD-a je direktan udar na građane Banjaluke.

U Trendu

Pronađeno beživotno tijelo urugvajskog nogometaša

Bivši igrač Villarreala i Racing Santandera, Franco Acosta, pronađen je mrtav.

Moguće povećanje cijena brašna i kruha u BiH

Za očekivati je da u narednom periodu dođe do skoka cijena pšenice, a samim tim se očekuju više cijene brašna, ističu mlinari, ali i poljoprivrednici iz BiH.

Cazinski srednjoškolci gestom poručili: Posebna si svaki dan! (FOTO)

"Nemoj misliti da si samo danas nešto posebna zato što je Dan žena. Posebna si svaki dan."
- Advertisement -

“Kao narodni poslanik iz Banjaluke upozoravam javnost da SNSD idejom o današnjem usvajanju navodnog smanjenja poreza na nepokretnosti na gradskoj skupštini ima želju da parališe Banjaluku i njene institucije”, rekao je potpredsjednik PDP-a i poslanik u NSRS Igor Crnadak.

Crnadak kaže da je “ovaj potez SNSD-a je direktan udar na građane Banjaluke, čime pokazuju da im je od interesa građana važnije da pokušaju nanijeti političku štetu PDP-u i novom gradonačelniku”.

“Uzimanje 4 miliona KM građanima Banjaluke iz budžeta je realizacija prijetnje Milorada Dodika iz izborne noći da će se osvetiti Banjaluci, jer se na ovaj način ugrožava funkcionisanje Doma zdravlja, realizacija projekata kao što su besplatni udžbenici i generalno otežava život u Banjaluci“, kaže Crnadak.

- Advertisement -

On dodaje da će “poreska smanjenja koja predlaže SNSD samo pogodovati onima koji imaju hiljade kvadrata stambenog prostora i najbogatijim biznismenima, dok najbrojnije porodice, sa jednim stanom i mali privrednici neće imati nikakvu korist”.

“Ovo je licemjeran i pokvaren potez SNSD-a, jer ako istinski želi da rastereti privredu, SNSD treba da djeluje preko Vlade Republike Srpske i smanji doprinose na plate, porez na dobit, ukine nepotrebne parafiskalne namete i slično. SNSD vuce očajnicke poteze jer je, kroz afere “Akvana”, “Bilbordi”, “Civilna zaštita” i druge počelo razotkrivanje načina na koji su godinama pustošili Banjaluku, ali moraju znati da će se ovaj proces nastaviti i da ga nikakvim prijetnjama, pa čak i otvorenim napadima na Banjaluku, ne mogu zaustaviti“, kaže Crnadak.

- Advertisement -

On na kraju poziva sve odbornike u Skupštini grada da “na današnjoj sjednici, prije svega, misle svojom glavom i ne dozvole da im osvetničke ideje partijskih lidera budu ispred dobrobiti građjana koji su ih birali”.

Podjeli s prijateljima
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ostavite komentar

- Advertisement -
Izvor:Raport.ba
- Advertisement -
- Advertisement -

NAJNOVIJE VIJESTI

Policija ubila gradonačelnika na Filipinima, prvi izvještaji kažu – greškom

Regionalni policijski komandant rekao je da na osnovu prvobitnih policijskih izveštaja jedino može da pretpostavi da se radi o greški.
- Advertisement -

Povezane vijesti

- Advertisement -
Podjeli s prijateljima
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ostavite komentar