U organizaciji Auto Media Group-e održan je 23. ‘Izbor automobila godine’ U BIH - MojCazin.ba
Social Links Search User Login Menu
Tools
Close
Close
U organizaciji Auto Media Group-e održan je 23. ‘Izbor automobila godine’ U BIH
Vildana Sahman

U organizaciji Auto Media Group-e održan je 23. ‘Izbor automobila godine’ U BIH

- Osim automobila, svoje mjesto u ovom izboru su pronašle i druge kategorije vezane za autobranšu, a u nekima kao najbolji su proglašene kompanije i pojedinci iz USK.

- Kako je izbor održan online, tako su organizatori posjetili Bosansku Krupu kako bi kompaniji „Bosankar“, odnosno njenom vlasniku Franchi Giuseppe-u dodijelili nagradu menadžera godine u kategoriji proizvodnje.

Kao motiv za dodjelu ove nagrade organizator u saradnji sa Privrednom komorom FBiH vidi u činjenici da se radi o kompaniji koja krupnim koracima ide naprijed, izvozi i koja je puno uradila na području proizvodnje autodijelova, ali i vrednujući rad svojih uposlenika adekvatnom platom.

Dobitnik, Franchi kaže da je od same nagrade bitnije vrijeme u kojem je dobio priznanje, jer je trenutno kako u BiH, tako i svijetu teško voditi kompaniju i još biti uspješan u tome.

Bila je ovo prilika da se nagrada uruči još jednom dobitniku sa područja USK. Najbolji vozač godine je Salih Ljubijankić iz Cazina, a odabrao ga je žiri od 11 članova, eminentnih sportskih auto radnika. Salih je u zadnje tri godine već dva puta dobitnik ove nagrade, a prvak države je zadnjih 5 godina.

Pored ovih poslovnih uspjeha Franchi će ubuduće moći djelovati i kroz Udruženje italijanskih privrednika koje je novoformirano u našoj državi, a on je jedan od osnivača. Prva sjednica je zakazana za 11. maj.

Pored toga on je i jedan od kandidata za predsjednika Udruženja, a ukoliko bude imenovan kaže da ima dosta planova i ideja kako uraditi veliki broj promjena na bolje u državi.

 

 

Izvor: rtvusk.ba

Ocjeni članak

No rating
Rate this article:
No rating
Vildana Sahman

Vildana Sahman

Vildana Sahman

Other posts by Vildana Sahman
Contact author

Share

Print

Comment

Collapse Expand Comments (0)

You are replaying to

Your comment was added, but it must be approved first.

Please enter your name
Please enter your email adressPlease enter valid email adress
Please enter a comment
Add Comment

Contact author

x

OGLAŠAVANJE

Oglasi

Pogledaj sva auta
Automobili

458

Pregledaj nekretnine
Nekretnine

458

Categories

«decembar 2022.»
ponutosričetpetsubned
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678
Back To Top