Cazin: Jedno remećenje javnog reda i mira, najavljeni novi prekidi u elektrosnabdjevanju - MojCazin.ba
Social Links Search User Login Menu
Tools
Close
Close
Cazin: Jedno remećenje javnog reda i mira, najavljeni novi prekidi u elektrosnabdjevanju
Mirela Dolic

Cazin: Jedno remećenje javnog reda i mira, najavljeni novi prekidi u elektrosnabdjevanju

Servisne informacije

Prema redovnom izvještaju Službe za civilnu zaštitu, Grad Cazin, o događanjima na području grada, jutros u 07:00 sati izmjerena je temperatura od -2°C, dok je vodostaj Mutnice 95,00 cm

Policijska stanica Cazin je imala jednu intervenciju, kada je javni red i mir remećen od strane jednog lica drskim ponašanjem, a zatim i upućivanjem prijetnji prema drugom licu da će napasti na njegov život i tijelo.

Vatrogasna jedinica Cazin je imala mirnu noć bez intervencija.

Pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Cazin zatražilo je u proteklom periodu 68 pacijenata, dok je sanitet korišten jednom

Vodosnabdjevanje je uredno, nema najavljenih radova.

Podružnica “Elektrodistribucije” Bihać-PJD Bihać obavještava kupce da će zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima narednih dana doći do prekida u isporuci električne energije na području grada Cazina prema sljedećem rasporedu:

Dana 17.01.2022. godine

  • 08:00-16:00 sati trafopodručja: Braće šehida, Gradina, Mala Lisa, Slatina, Slatina-Hadžalići, Ćuprija, Čizmići, Žrtava Domovinskog rata, Ostrožac, Brdo Ostrožac, Bajrići, Stijena, Begići, Handanagići, Jašaragići, Kaljkovići, Miostrah, Stari grad, Stijena, Vilenjača.

Dana 18.01.2022. godine

  • 09:00-12:00 sati trafopodručje Kapići,
  • 12:30-15:30 sati trafopodručja: Majetići, Ostrožac.

Prema informacijama kojima raspolaže Informativni centar BiHAMK-a, jutros se u većem dijelu naše zemlje saobraća po suhom ili mjestimično vlažnom kolovozu, dok na dionicama u višim planinskim predjelima upozoravamo na mjestimično zaleđen kolovoz. Magla smanjuje vidljivost na autoputu A-1 Zenica-Sarajevo sjever, kao i na putevima na području: Ključa, Sanskog Mosta, Viteza i Kiseljaka. Apelujemo na vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno, da obavezno drže odstojanje između vozila i da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23:30 do 04:30 sati) saobraćaj obustavlja.

Zbog radova u tunelu Skela, na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug fabrike Metaling).

Usporeno, zbog radova, saobraća se na putnim pravcima: Olovo-Kladanj (Olovske Luke), Jablanica-Mostar (dionica od Komadinovog vrela do mosta Begića i Begovića), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

Zbog aktiviranog klizišta, na dionici magistralnog puta Foča-Goražde (u mjestu Filipovići) saobraća se usporeno-jednom saobraćajnom trakom.

Na graničnim prelazima zadržavanja su kratkotrajna.

 

mojcazin.ba

Ocjeni članak

No rating
Rate this article:
No rating
Mirela Dolic

Mirela Dolic

Other posts by Mirela Dolic
Contact author

Share

Print

Comment

Collapse Expand Comments (0)

You are replaying to

Your comment was added, but it must be approved first.

Please enter your name
Please enter your email adressPlease enter valid email adress
Please enter a comment
Add Comment

Contact author

x

OGLAŠAVANJE

Oglasi

Pogledaj sva auta
Automobili

458

Pregledaj nekretnine
Nekretnine

458

Categories

«maj 2022.»
ponutosričetpetsubned
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Back To Top