18.3 C
Cazin
Tuesday, August 4, 2020

Mora na dvije operacije da bi živjela: Pomozimo Zehiri Selimagić iz Bosanske Krupe

U TRENDU

Džaferović i Erdoan razgovarali o otvaranju bh. granice za državljane Turske

Razmijenjene su informacije o pandemiji koronavirusa u obje države i njenim posljedicama.

Bišćanin obolio od rijetkog tumora: Jasminu Galiću potreban novac za liječenje

Jedina primanja koja Jasmin ima je socijalna pomoć, koja je nedovoljna za potrebe liječenja u Turskoj.

Vrijednost života ne može se mjeriti niti novcem niti bilo kakvom mjernom jedinicom, sem otkucajima srca, udisajima svakog jutra i izdisajima koji slijede. Život nema cijenu, ali bolest ima!

Zehira Selimagić (1979.), majka, supruga, kćerka! Žena, kojoj je dijagnosticirana paragangliom, odnosno rijetki tumor nastao iz autonomnogo živčanog sistema, uz dodatne dijagnoze paralize glasnica i grljkljana te specifične gubitke sluha. Mlada žena, koja u narednih mjesec dana mora na dvije operacije, da bi živjela!

Za mjesec dana ona puni i 41 godinu. I u ovih trideset dana što slijede, najvažnijih trideset dana u životu Zehire Selimagić, mi možemo pomoći, svi zajedno, da Zehira proslavi 41.rođendan, da i dalje grli svoje sinove, da diše i živi punim plućima, sa svojim najmilijima.

Tekst se nastavlja poslije oglasa

Želja za životom je istiniski pogon koji nas budi svakog jutra. Ta želja raste i razvija snagu, koja nam pomaže da prebrodimo i najveće probleme i zaboravimo najgore misli. To je želja kojom počinjemo svaki novi dan i s kojom svake noći utanjamo u san.

Želja da svojoj djeci bude majka, prijatelj, oslonac i podrška. Želja da im priušti dobar život, da ih nauči da vole, pomažu, uče i da žive.  Da im poželi laku noć, dobro jutro i da im dočeka mature, diplome, svatove… Želja da živi veća je od bolesti s kojom se bori.  A može se pobijediti. Sa vašom pomoći!

Potrebno je 38.000,00 eura za dvije operacije koje mogu izvesti ljekari u Turskoj. Vaše uplate možete usmjeriti na račune koji se nalazi na fotografiji.

VEZANA VIJEST
Bišćanin obolio od rijetkog tumora: Jasminu Galiću potreban novac za liječenje

Budite i vi dio te borbe, budite podrška, ruka spasa, molitva, dova i prijatelj.  Zehira ima još samo mjesec dana prije nego rak zahvati mozak i mora djelovati  brzo. Vi možete djelovati odmah!

VEZANA VIJEST
Bišćanin obolio od rijetkog tumora: Jasminu Galiću potreban novac za liječenje

Povezane vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

NAJNOVIJE VIJESTI