Srijeda, 14 travnja, 2021

‘Ako ovo nije ljubav, ja ne znam šta je’: Meca Cazin iznenadio lijepu Dževadu svadbenim fotošutingom

U Trendu

- Advertisement -

Kada je u oktobru 2015-te godine u javnost izašla vijest da se oženio Meca Cazin, većina je mislila da se radi o nekom novom video klipu poznatog YouTubera i humoriste. Vrlo brzo svima je bilo jasno – Meca je stvarno uplovio u bračne vode, a izabranica njegovog srca je prava ljepotica!

meca-dzevada
Fotografija sa vjenčanja, 2015.

Amel Družanović, poznatiji kao Meca Cazin, je prema istraživanjima medija, među najpraćenijim Instagram profilima u Bosni i Hercegovini. Ima tri kanala na YouTube-u koji ukupno broje preko 1,2 miliona pretplatnika sa oko 325 miliona pregleda. Teme su mu svakodnevnica, situacije u porodici, u školi ili na ulici, pa je za vrlo kratko vrijeme stekao simpatije ne samo Cazinjana, nego i cijele Bosne i Hercegovine. Snimio je i nekoliko pjesama od kojih je najpopularnija „Majka“ koja je za manje od pola godine „zaradila“ 3,5 miliona pregleda. Pojavio se u filmovima „YouTube ratovi“ i „Ideš? Idem!“ u kome glume jutjuberi iz cijelog regiona. Snimanje mu je i dalje hobi, a radi kao taksista u Cazinu.

- Advertisement -

Za razliku od Mece, koji o svom privatnom životu rijetko govori u medijima, njegova supruga Dževada sa svojim pratiocima na Instagramu nedavno je podijelila fotografije svadbenog fotošutinga. Naime, godinama nakon što su izgovorili sudbonosno “da”, zaljubljeni i očito romantični Amel odlučio je Dževadi ispuniti jednu veliku želju.

- Advertisement -

– “Imati partnera koji će sve tvoje želje pretvarati u realnost je nešto neprocjenjivo. Ako ovo nije ljubav, ja ne znam šta je onda”, napisala je oduševljena Dževada te iznenadila pratioce fotografijama u vjenčanici.

dzevada-meca1
Foto: Instagram

Otkrila je i o čemu se radi:

“Moj najdraži mi je priredio photoshooting za nas. Naime, pošto nisam imala vjenčanicu na našem vjenčanju jer je tad nisam htjela i, naravno, pokajala se, spominjala sam kako bih voljela da imamo sad te naše slike… Ja u vjenčanici i on u odijelu…”

- Advertisement -

Želja joj se ispunila. Uz pomoć dobre prijateljice sve je isplanirano bez da je Dževada išta mogla i naslutiti. A onda… U čarobnom Starom gradu Ostrožac čekao ju je njen voljeni u odijelu kao skrojenom za njega i vjenčanica iz snova.

meca-dzevada
Foto: Instagram

Sreći nije bilo kraja, a iz velike ljubavne geste nastale su fotografije na kojima humorista Mecu vidimo u drugačijem svjetlu – kao ozbiljnog, zaljubljenog, romantičnog Amela. Dževada naprosto blista u zagrljaju voljenog čovjeka.

– “Moj dragi, hvala ti za jučer, hvala ti za danas, hvala ti za sve, volim te”, uz objavu fotografija napisala je ova lijepa žena kojoj je ostvarena jedna velika želja.

Podijeli s prijateljima
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ostavite komentar

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

NAJNOVIJE VIJESTI

Bajden: Ispratili smo Osamu bin Ladena do vrata pakla

Američki predsjednik upozorio je da, ukoliko neko napadne američke snage tokom povlačenje, da će ta vojska odgovoriti
- Advertisement -

Povezane vijesti

- Advertisement -
Podijeli s prijateljima
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ostavite komentar